Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

c e n t u r | April 26, 2019

Scroll to top

Top

One Comment

UN PASSEIG PEL SENA: Des del Bateau Mouche

UN PASSEIG PEL SENA: Des del Bateau Mouche
admin
  • On 22 febrero, 2010

Una de les activitats obligades al visitar París és navegar pel Sena amb un dels Bateaux Mouches, les tradicionals embarcacions que el suren en totes direccions i que ofereixen una perspectiva de la ciutat inigualable.

El trajecte va des de la base dels Bateaux Mouche, al peu de l’esplanada de la Torre Eiffel, fins a donar la volta a la Illa de la Cité a on s’hi troba per exemple la Catedral de Notre Dame. De fet i per molt que us expliqui com és crec que serà molt millor que ho veieu vosaltres mateixos, aquí us deixo el video que va fer la meva dona, la Jordina, amb la veu de la incomparable Edith Piaf, cantant “La vie en rose“, de fons.

Espero que us agradi.

Comments

Submit a Comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.