Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

c e n t u r | March 25, 2019

Scroll to top

Top

One Comment

KENSINGTON: Jardins, Museus i música a parts iguals

KENSINGTON: Jardins, Museus i música a parts iguals
admin
  • On 13 agosto, 2010

Aquesta primera jornada visitarem la zona compresa entre el Castell de Kensington, actualment en reformes i la Thurloe Place, espai eminentment cultural ja que és zona de museus, de parcs i del Royal Albert Hall, lloc dedicat a la música clàssica i al ballet que gestiona directament la BBC i del Royal College of Músic.

Prenent com a inici del trajecte la estació de metro de South Kensington, sortirem en direcció al Thurloe Place, a on hi ha l’Ismailí Centre, centre de cultura musulmana a on s’hi fan un munt d’activitats per aquesta població, Victoria & Albert Museum, amb infinitat d’exposicions sobre art modern, decoració, arquitectura, ceràmica, vidre, etc. i el Brompton Oratory, una esglèsia també coneguda com The Church of the Immaculate Heart of Mary.

L’altra banda del mateix carrer canvia de nom per el de Cromwell Road, a on podem visitar un dels museus més interessants de Londres, el Natural History Museum, dedicat a la història de la humanitat a on hi podreu gaudir d’un munt de fòssils de dinosaures i de la expossició de la evolució de la humanitat. L’edifici és espectacular també pel que us aconsello fer la visita per dins i per fora. Nosaltres el varem descobrir gràcies a un xàfec que ens va deixar molls de cap a peus, però això és normal a Londres. Al darrera, en direcció al Royal College, hi ha el Science Museum, a on la interactivitat és la característica predominant, essent una visita molt recomenada per aquells que viatjeu amb la canalla.

El Royal College of Music, està al davant mateix del Royal Arbert Hall, un temple descomunal que fou construït per a la reina Victòria en homenatge al seu marit, el príncep consort Albert de Sajònia i que té una capacitat per unes 8.000 persones. Al davant de la zona de les entrades i al vell mig del Kensington Gardens, hi ha l’Albert Memorial en memòrial del príncep Albert. Visiteu el petit llac al centre del parc, just al darrera del palau de Kensington, actualment en reformes.

Per acabar, podreu passejar una mica pel parc que es toca amb una altre parc molt famós, el HydePark, a on els londinencs hi van a dinar o després del treball, a fer-hi petar la xerrada.

Des d’aquí podeu visualitzar la ruta amb les indicacions a GoogleMaps.

Comments

Submit a Comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.