Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

c e n t u r | April 26, 2019

Scroll to top

Top

No Comments

LONDRES:6 dies per la capital d’Anglaterra

LONDRES:6 dies per la capital d’Anglaterra
admin
  • On 13 agosto, 2010

Tot i que el temps que sol patir aquesta ciutat posaria a prova al mateix Job, que en la actualitat la estan arreglant en vistes a la cel·lebració de la fita olímpica del 2012 i tot està de potes amunt i que els anglesos son els tius més estirats i poc enrrollats que conec, (no fan ni un esforç per ajudar-te), la visita a Londres m’ha agradat per a moltes coses diferents.

No hi he buscat ni la comparació amb París, el meu ideal de ciutat gran i des del primer dia vaig veure que m’equivocava esperant veure la majestuositat d’uns Champs Elysées, o de la Cité o de Montmatre, a on Londres no te comparació amb cap altra ciutat és en el seu ambient, en els mercats, en l’anar i venir de la gent en la diversitat que només es pot trobar en una ciutat veritablement cosmopolita. Londres és oberta, vital i generosa amb qui la visita i nosaltres en podem donar fe.

La guia de la ciutat està estructurada en les 6 rutes que varem fer durant la nostra estada en les que aniré detallant el camí que varem fer, incloent fins i tot el mapa de la ruta fet amb el googlemaps, els enllaços per ampliar informació i algunes indicacions interessant per a fer la vostra estada a la ciutat una mica més fàcil, comencem.

Unes petites indicacions que us poden ser d’utilitat:

Mapa del metro de Londres

Canal Flickr de Santes Creus

Submit a Comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.