Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

c e n t u r | March 25, 2019

Scroll to top

Top

No Comments

WESTMINSTER: El cor de l’imperi.

WESTMINSTER: El cor de l’imperi.
admin
  • On 3 septiembre, 2012

Westminster a part de ser possiblement l’indret més visitat de Londres, és a on és reuneix el poder polític de la Gran Bretanya. L’edifici del Parlament a on s’aixeca majestuosa la Saint Stephens Tower de quasi 100 mts d’alçada, que conté la “gran Campana” o el Big Ben, construida per Benjamí Hall com és mundialment coneguda i que realment és una part del descomunal rellotge que la corona, és la postal més venuda de la ciutat juntament amb la torre Victòria des d’on oneja una immensa bandera. En aquesta mateixa ma hi trobem l’Abadia de Westminster, esglèsia que s’ha de visitar i a on la casa reial hi celebra tota classe d’actes (casaments, etc.), St. Margaret Church, l’esglèsia metodista i els edificis que pertanyent al col·legi major de Westminster. Tot aquest conjunt està envolcallat en els Victoria Tower Gardens, al costat del riu Tàmesis.

Just al davant i a l’altra banda del pont de Westminster, hi han el Lambeth Palace Gardens, el museu Marítim i el London Eye una espectacular sínia dissenyada i construida per l’estudi d’arquitectes de David Marks, que passava per ser la més grossa del món fins que se’ns construí una altra a Shangai que li prené l’honor. Des de qualsevol de les seves 38 cabines transparents i gràcies als 135 mts. d’alçada, ens donarà una visió de Londres molt peculiar. Com a curiositat una volta triga mitja hora i és el temps al que es té dret pagant l’import d’un ticket.

Des dels peus del Big Ben i en direcció cap a Trafalgar Square per Parliament St. hi trobarem tota mena de llocs d’aquells a on parar i fer la foto, l’edifici del Tresor, el ministeri d’exteriors, la casa del primer ministre al 10 de Downing St. , la caserna del destacament de la Guàrdia Reial a Cavall, the Horse Guard Parade a on podem gaudir d’un petit espectacle de canvi de guàrdia molt particular, si és que ens hi podem fer un lloc, el Ministeri de Defensa, etc.

Aquí teniu la ruta feta a Googlemaps.com i aqui us la podeu descarregar en format pdf.

Submit a Comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.