Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

c e n t u r | April 26, 2019

Scroll to top

Top

No Comments

Hotel St. Martin’s Lane, Londres

Hotel St. Martin’s Lane, Londres
admin
  • On 23 febrero, 2013

La nostra estada a Londres la varem passar en el hotel St. Martin’s Lane, un establiment cèntric, al costat mateix de Trafalgar Square del grup Morgan’s, de construcció moderna i decoració minimalista amb tots els seveis que es puguin necessitar en un hotel d’aquesta categoria, a 4 pases de i de Charing Cross, estació de Metro i ferrocarril. L’Hotel és de 5 estrellesi la veritat és que es nota en tots els serveis que ofereix, especialment en l’atenció del seu personal que varen estar pendents en tot moment del nostre confort.

El règim contractat va ser una habitació del tipus Studio, comodíssima sobretot el llit i els coixins que és el problema més gran que em trobo al viatjar, amb els murs de vidre i unes vistes espectaculars de la ciutat, amb l’esmorzar típic anglès, molt complert i amb un servei de restauració realment impecable. En el restaurant de decoració retro amb fotografies en B&W,  la cuina és de de tendència cubano-asiàtica, hi varem sopar un parell de vegades plats típics de la seva carta aconsellats pels seus cambrers, realment originals i saborosos. La carta de vins però ens va fallar i varem optar pel socorregut vi de la casa.

En l’hotel hi ha un pub a on s’hi celebren festes VIP i a on si poden veure cares molt conegudes del star system londinenc.

Us deixo les seves dades per si el voleu provar:

Hotel St. Martin’s Lane (Londres)

45 St Martin’s Ln  WC2N 4HX, Regne Unit

+44 20 7300 5500

 

Review Overview

Situació
8.5
Establiment
9
Tracte personal
9
Habitació
8.5
Restauració
9

Excel·lent

Un establiment de 5 estrelles que fa honor a la seva categoria.

Submit a Comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.