Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

c e n t u r | March 25, 2019

Scroll to top

Top

No Comments

França: Bordeaux

França: Bordeaux
admin
  • On 9 diciembre, 2014

De camí cap a la Bretanya i Normandia, varem decidir fer una aturada a Bordeaux, una gran ciutat completament desconeguda per nosaltres i de la que em tinc una visita pendent ja que el poc que varem veure allà em va agradar moltíssim.

Sense arrivar a la majestuositat de París, Bordeaux té aquell aire de citat important i amb història. Ens varem allotjar en un hotel de la cadena Ibis a la part de l’estació vella i varem fer un moç en un restaurant amb molta història en les seves parets, the Central Pub.

Rendez-vous à Bordeaux from Bordeaux Tourisme on Vimeo

Submit a Comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.