Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

c e n t u r | December 11, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

França: le Mont Saint Michel

França: le Mont Saint Michel
admin
  • On 10 diciembre, 2014

Le Mont Saint Michel va ser part de la visita que varem fer aquest estiu del 2014 a la Bretagne i Normandia francesa. Varem dedicar tot un dia a visitar l’abadia i l’interior del recinte venint des de Rennes, lloc a on varem establir el nostre quarter general.

Cal dir però que la truita de dotze ous reglamentària que es veu és tradició menjar per aquí, la varem deixar per millor ocasió, la varem canviar per uns musclos i unes homelettes normals en el restaurant del mirador. Aprofitant que no hi han masses llocs per anar, et claven com a Jesucrist per aquí!!

Us deixo el reportatge fotogràfic que vaig fer en aquest indret, perquè a part de pujar escales, fer fotos de l’espectacular Abadia des de la passera de fusta i intentar que no se’t mengin els mosquits poca cosa més hi ha per explicar aquí.

Submit a Comment