Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

c e n t u r | April 26, 2019

Scroll to top

Top

No Comments

Etapa 2:Jaca – Sta Cília (23,5kms)(Per San Juan de la Peña)

Etapa 2:Jaca – Sta Cília (23,5kms)(Per San Juan de la Peña)
admin
  • On 13 enero, 2017

Un cop recuperats del cop de calor que varem patir el dia abans i després d’haver dormit i menjat com Déu mana, avui tocava una altra etapa exigent, no per la llargada, però sí per la calor sufocant i la pujada al monestir de St Juan de la Peña. La hostalera de Jaca ens va mostrar un camí que s’allunya dels dos trajectes oficials i que s’endinsa, resseguint la carretera a voltes i d’altres el riu Aragó, fins a trovar l’hotel Aragón, a on ens hi hem quedat a esmorzar, poc abans de Santa Cília i a partir d’allà seguint la A-1603, arrivar fins a Santa Cruz de la Seròs.

Fins a trovar els dos monestirs, el nou i el vell que valen per si sols la pujadeta i els kms que hem fet. Desprès, com que el camí no té cap altra alternativa, el desfem altra cop fins arribar abans de l’Hotel i per un corrielot anar a parar a Binauca. D’allí fins a Santa Cília un no res i a l’alberg a on coincidim amb tres noies, que estan vinguent des de Sevilla i volen anar fins a Alemanya.

Next Story

This is the most recent story.

Submit a Comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.