c e n t u r | Etapa 2:Jaca – Sta Cília (23,5kms)(Per San Juan de la Peña)
1477
post-template-default,single,single-post,postid-1477,single-format-standard,qode-news-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Etapa 2:Jaca – Sta Cília (23,5kms)(Per San Juan de la Peña)

Un cop recuperats del cop de calor que varem patir el dia abans i després d’haver dormit i menjat com Déu mana, avui tocava una altra etapa exigent, no per la llargada, però sí per la calor sufocant i la pujada al monestir de St Juan de la Peña. La hostalera de Jaca ens va mostrar un camí que s’allunya dels dos trajectes oficials i que s’endinsa, resseguint la carretera a voltes i d’altres el riu Aragó, fins a trovar l’hotel Aragón, a on ens hi hem quedat a esmorzar, poc abans de Santa Cília i a partir d’allà seguint la A-1603, arrivar fins a Santa Cruz de la Seròs.

Fins a trovar els dos monestirs, el nou i el vell que valen per si sols la pujadeta i els kms que hem fet. Desprès, com que el camí no té cap altra alternativa, el desfem altra cop fins arribar abans de l’Hotel i per un corrielot anar a parar a Binauca. D’allí fins a Santa Cília un no res i a l’alberg a on coincidim amb tres noies, que estan vinguent des de Sevilla i volen anar fins a Alemanya.

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.