c e n t u r | HELLO WORLD!: presentació de -t r a v e l l u m-
1110
post-template,post-template-template-home,post-template-template-home-php,single,single-post,postid-1110,single-format-standard,qode-news-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

HELLO WORLD!: presentació de -t r a v e l l u m-

Des de fa molt de temps que m’havia plantejat unir en un mateix projecte vàries de les meves afeccions, ja que hi he de dedicar el poc temps del que disposo al menys que sigui per alguna cosa que m’engresqui i em faci il·lusió. És així com em vaig plantejar   una bitàcola dedicada a la temàtica dels viatges, en la que també s’hi troba lloc pel disseny i la fotografia.

El planejament és molt senzill, donar a conèixer aquells indrets, be siguin de casa nostra com estrangers, que m’hagin cridat l’atenció tant en l’aspecte visual, de sons o d’olors i pendre el repte de plasmar-los en un petit post.

Hola món! és el tret de sortida de tots el blocs de les plataformes WP i també ho és d’aquesta, hola món des de travellum!.

3 Comments
 • Avatar
  Sr WordPress
  Posted at 16:54h, 30 January

  Hola, esto es un comentario.
  Para borrar un comentario sólo tienes que entrar y ver los comentarios de la entrada. Entonces tendrás la opción de editar o borrar.

 • Avatar
  admin
  Posted at 19:03h, 04 March

  I això és una prova de resposta, a veure com surt.

 • Avatar
  Salvador
  Posted at 19:24h, 20 March

  Enhorabona pel nou Blog. Tenim casa a la Conca de Barberà i per això m’ha cridat l’atenció.

  Jo també faig cròniques dels viatges que fem i trobaràs moltes al meu Sorrobloc.

  Si admets una crítica, trobo que en el teu surt la lletra amb una resolució molt petita.

  Vinga, felicitats i ens anirem seguint

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.