Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

c e n t u r | October 19, 2018

Scroll to top

Top

Des de fa molt de temps que m’havia plantejat unir en un mateix projecte vàries de les meves afeccions, ja que hi he de dedicar el poc temps del que disposo al menys que sigui per alguna cosa que m’engresqui i em faci il·lusió. És així com em vaig plantejar   una bitàcola dedicada a la temàtica dels viatges, en la que també s’hi troba lloc pel disseny i la fotografia.

El planejament és molt senzill, donar a conèixer aquells indrets, be siguin de casa nostra com estrangers, que m’hagin cridat l’atenció tant en l’aspecte visual, de sons o d’olors i pendre el repte de plasmar-los en un petit post.

Hola món! és el tret de sortida de tots el blocs de les plataformes WP i també ho és d’aquesta, hola món des de travellum!.

26è Dia: o Pedrouzo – Santiago de Compostela

23 diciembre, 2014 | | One Comment

21/10/2014, dimarts. 26è dia, o Pedrouzo Santiago de Compostela, 19,8 kms and the Game is Over!!!. Finalment ha arrivat el dia de culminar l’aventura. Lluny queden totes les experiències i els llocs visitats, les que us he explicat … Read More

25è Dia: Melide – O Pedrouzo

23 diciembre, 2014 | | One Comment

20/10/2014, dilluns. Avui ens toca la etapa que se’m va fer més dura quan la vaig fer el Juny, des de Melide fins a o Pedrouzo (34,5kms) de trencacames constants, sobre asfalt i un parell de desnivell força durs. A … Read More

24è Dia: Gonzar – Melide

23 diciembre, 2014 | | One Comment

19/10/2014, Diumenge. Des de Gonzar fins a melide, (32,3kms) Etapes planes, amb pluja i fredes. Com que ja son conegudes se’m fan més lleugeres, repeteixo el trajecte encare fresc del passat estiu i això ajuda ja que saps … Read More

23è Dia: Sarria – Gonzar

23 diciembre, 2014 | | One Comment

18/10/2014, dissabte. 23à etapa des de Sarria a Gonzar (31 kms). A partir d’aquí aquest és el recorregut que ja conec de l’estiu. Comencem a Sarria fent un bon esmorzar, l’hostaler es retrassa, l’estem esperant al menjador i … Read More

22è Dia: Fonfría – Sarria

22 diciembre, 2014 | | One Comment

17/10/2014, divendres. 22è dia, avui de Fonfría a Sarria, 27,6 kms. Refets del pal d’ahir i amb els ànims renovats, enfilem desprès d’un reconfortant esmorzar camí cap a Sarria, terra coneguda ja i inici del tram del Camino … Read More