Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

c e n t u r | May 27, 2018

Scroll to top

Top

Des de fa molt de temps que m’havia plantejat unir en un mateix projecte vàries de les meves afeccions, ja que hi he de dedicar el poc temps del que disposo al menys que sigui per alguna cosa que m’engresqui i em faci il·lusió. És així com em vaig plantejar   una bitàcola dedicada a la temàtica dels viatges, en la que també s’hi troba lloc pel disseny i la fotografia.

El planejament és molt senzill, donar a conèixer aquells indrets, be siguin de casa nostra com estrangers, que m’hagin cridat l’atenció tant en l’aspecte visual, de sons o d’olors i pendre el repte de plasmar-los en un petit post.

Hola món! és el tret de sortida de tots el blocs de les plataformes WP i també ho és d’aquesta, hola món des de travellum!.

29è dia: De Negreira a Oliveiroa

22 marzo, 2016 | | One Comment

De Negreira a Oliveiroa (33kms) – Surto de Negreira de fosca nit, enfilant els humids carrers de la petita vila, en direcció del Pazo de Cotón, una construcció senyorial que en la façana reflecteix els escuts de les … Read More

28èdia: Santiago de Compostela – Negreira (21kms)

20 septiembre, 2015 |

Desprès d’haver arrivat a Santiago, fa una mica de mandra agafar tot sol i encarar en un matí plujòs i plé de boira el camí cap a Fisterra, però a la que marco quatre passos baixant per les … Read More

Camino Santiago: Saint Jean pied de Port – Roncesvalles

24 agosto, 2015 | | One Comment

Veure ruta a GoogleMaps

(Sant Jean pied de Port a Roncesvalles 24,5kms) – En el meu primer camino i per alló de no conèixer massa bé ni l’itinerari ni el que s’havia de fer, vaig iniciar la ruta … Read More

26è Dia: o Pedrouzo – Santiago de Compostela

23 diciembre, 2014 | | One Comment

21/10/2014, dimarts. 26è dia, o Pedrouzo Santiago de Compostela, 19,8 kms and the Game is Over!!!. Finalment ha arrivat el dia de culminar l’aventura. Lluny queden totes les experiències i els llocs visitats, les que us he explicat … Read More

25è Dia: Melide – O Pedrouzo

23 diciembre, 2014 | | One Comment

20/10/2014, dilluns. Avui ens toca la etapa que se’m va fer més dura quan la vaig fer el Juny, des de Melide fins a o Pedrouzo (34,5kms) de trencacames constants, sobre asfalt i un parell de desnivell força durs. A … Read More